Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Vékonyan megkenünk olajjal egy márvány- vagy fémlapot, és kivajazunk néhány szufléformát (vagy nagyobb fajta, mélyebb bögrét).
A mandulát egy tepsibe öntjük, és a sütőben néhány perc alatt teljesen kiszárítjuk. Egy serpenyőben megolvasztjuk a cukrot, hozzákeverjük a mandulát, és közepes lángon, folyamatosan kevergetve megpirítjuk.
A cukros mandulát az olajozott felületre borítjuk, egyenletesen elrendezzük, és miután kihűlt, apróbb darabokra törjük. A tojásfehérjét habbá verjük, a cukros mandulára kanalazzuk, majd a keveréket a szufléformákba töltjük.
Egy mélyebb hőálló edényt félig töltünk forrásban lévő vízzel, majd beleállítjuk a formákat, és a szuflét a sütőben 30 percig sütjük (tűpróbával ellenőrizzük!).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.