Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát előkészítjük, felszeleteljük és olajon megdinszteljük. A gesztenyét apróra vágjuk, és hozzáadjuk a hagymához. A mángoldot megmossuk és durvára vágjuk, majd ezt is beletesszük a levesbe. 5 perc után, miután már a mángold összeesett, felöntjük kb. 2-3 dl zöldségalaplével, borsozzuk, és főzzük további 10-15 percet.
Ezután botmixerrel pürésítjük a levest, tejet adunk hozzá és felforraljuk, majd levesszük a tűzről, hozzáadjuk a borecetet és a tejfölt (először kis adagot keverjük el egy tálban, majd utána adjuk hozzá a leveshez).
Forrón tálaljuk, pirítóssal vagy krutonnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.