Elkészítés: A húst vágjuk hosszú, keskeny csíkokra, keverjük össze a gyömbérrel, a fokhagymával és a chilivel.
A paprikát vágjuk csíkokra, az újhagymát ferdén karikákra. A cukorborsót és a kukoricát felezzük el ferdén. Hámozzuk meg a mangót, és szedjük le a magjáról a húsát.
Forró olajba tegyük bele az összekevert húst, és 4-5 perc alatt süssük minden oldalukat világosbarnára, majd adjuk hozzá a paprikát. 4-5 perc alatt pároljuk puhára, majd tegyük bele az újhagymát, a cukorborsót és bébikukoricát.
Pirítsuk össze, majd locsoljuk meg a szezámolajjal, ha nincs, lehet olívaolajat vagy napraforgóolajat használni. Ízesítsük sóval, borssal, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.