Elkészítés: A piskótákhoz a tojásokat a cukorral habosra verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a sütőporral (és kakaóporral) elkevert lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és megsütjük.
A krémekhez a tejszínbe keverjük a vaníliás cukrot, majd a csokoládét felfőzzük benne. Párszor megkavargatva kihűtjük, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap habverővel laza és fényes krémet készítünk belőle.
Összeállítás: alulra kerül a barna piskóta, rá a fehér csokikrém, majd a barna csokikrém végül a fehér piskóta.
A csokimázhoz a cukrot a tejjel felfőzzük, majd hozzáadjuk a margarint és a kakaóport. Csomómentesre keverjük, és a fehér piskóta tetejére öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.