Elkészítés: Daráljuk meg a mandulát kávédarálón, majd tegyük turmixgépbe, és adjuk hozzá apránként a 20 deka cukrot. Folyamatosan
keverve a géppel tegyünk bele néhány kanál vizet, míg összeáll a tészta, majd gyúrjuk át porcukros gyúródeszkán. Ha színezzük, készítsünk mélyedést a közepébe, ebbe öntjük a színezéket.
A krémhez keverjük össze az 50 deka ricottát 15 deka porcukorral,
3 deka felaprított csokoládéval és 1 evőkanál szárított gyümölccsel.
Béleljünk ki egész vékonyan marcipánnal kis tálkákat, és töltsük meg a krémmel. Takarjuk be a krémet Grand Marnierbe mártott babapiskótákkal. Tegyük hűtőbe tálalásig, de legalább 2 órára.
A tálból kiborítva tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.