Elkészítés: Daráljuk meg a mandulát kávédarálón, majd tegyük turmixgépbe, és adjuk hozzá apránként a 20 deka cukrot. Folyamatosan
keverve a géppel tegyünk bele néhány kanál vizet, míg összeáll a tészta, majd gyúrjuk át porcukros gyúródeszkán. Ha színezzük, készítsünk mélyedést a közepébe, ebbe öntjük a színezéket.
A krémhez keverjük össze az 50 deka ricottát 15 deka porcukorral,
3 deka felaprított csokoládéval és 1 evőkanál szárított gyümölccsel.
Béleljünk ki egész vékonyan marcipánnal kis tálkákat, és töltsük meg a krémmel. Takarjuk be a krémet Grand Marnierbe mártott babapiskótákkal. Tegyük hűtőbe tálalásig, de legalább 2 órára.
A tálból kiborítva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.