Elkészítés: A szobahőmérsékletű margarint krémesre keverjük, majd adagonként adjuk hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojásokat. Összedolgozzuk a masszát, közben hozzáadjuk a durvára reszelt csokis marcipánt. A háromféle lisztet és a sütőport összekeverjük, a krémes masszára szitáljuk és összedolgozzuk.
A szív vagy egyéb sütőformát margarinnal kikenjük, beleöntjük a masszát, és 175 fokra előmegített sütőbe tesszük. Amikor a tészta már feljött, széle szilárdabb, közepe lágy, a hőfokot 150 fokra csökkentjük. Ezen a hőfokon sütjük mindaddig, amíg a közepe is megszilárdul, majd a hőfokot ismét csökkentjük, és inkább csak lassan szárítjuk. A sütési idő kb. 1 óra.
Elkészítjük a bevonatot. A fehércsokit a tejszínnel együtt gőz fölött összemelegítjük, de nem főzzük.
Amikor a torta kihűlt és a máz már langyos, ráöntjük a tortára, kissé elsimítjuk, és hagyjuk a tészta oldalán lecsurogni. A díszitéshez a marcipánmasszát színeztem az ételfestékkel, jól összegyurtam, majd porcukrozott fólia közt kinyújtottam. Kiszúróval vagy formába nyomkodva készítjük el a virágot, levelet stb. Erre a tortára a leveleket és a pillangót készítettem, a torta szélére színes cukrot és virágot szórtam. A feliratott olvasztott csokoládéval készítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.