Elkészítés: A vajat a kakaóval jól összekeverjük. A babapiskótát és a diót ledaráljuk, s hozzáadjuk a kakaós vajhoz, hozzáöntjuk a sütőrumot (vagy a rumaromát) is, összedolgozzuk, majd félretesszük.
A marcipánmasszát vékony téglalap alakra kinyújtjuk (szórhatunk a massza alá és a nyújtófára is kevés porcukrot). A kinyújtott marcipánt kb. 30 db négyzetre vágjuk. Mindegyik négyzetre halmozunk a krémből, és egyenletes hengerformára tekerjük.
A kb. 30 db kis hengert mindkét végénél a csokimázba mártjuk. Száradni hagyjuk, s egyenként minyonpapírba tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.