Elkészítés: A húst szeletekre vágom, besózom.
Kuktában apróra vágott hagymát dinsztelek, erre ráteszem a hússzeleteket. Mindkét felét fehérre sütöm. Felengedem kevés vízzel, közben
ráteszem a karikára vágott zöldséget (sárgarépa, fehérrépa). Teatojásba rakom a fűszereket (bors, szegfűbors), babérlevelet teszek még bele, ecetet és cukrot is ízlés szerint. Megkóstolom, hogy pikáns ízű legyen a lé. A kuktát lezárom, majd 3/4 órát főzöm.
Ha kész, külön kiszedem a húst és a zöldséget is. A megmaradt léből csinálom meg a gombás szószt. A gombát felszeletelem, kevés olajon megdinsztelem, ízlés szerint fűszerezem sóval, borssal, hozzáöntöm a kuktából a levet, és tejfölös habarással befejezem.
A húst a gombás mártással, burgonyakrokettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.