Előkészítés: A zellert, a répát, a hagymát megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A húst megmossuk. Nagyobb lábosban összekeverjük a zellert, a répát, a hagymát, a babérlevelet, a szegfűszeget, a fehérbort, és beletesszük a húst. Lefedve 24 órát pácoljuk.
Elkészítés: A húshoz annyi vizet öntünk, hogy éppen ellepje, és 1 teáskanál sóval felforraljuk. Lassú tűzön, fedő nélkül 1 órát főzzük. A lében hagyjuk kihűlni. A tonhalat lecsepegtetjük. A szardellafilét szárazra töröljük, és apróra vágjuk. A tonhalat, a szardellát, a tojássárgájákat, 2 evőkanál kapribogyót fél citrom levével összeturmixoljuk. Hozzáadjuk az olívaolajat és néhány evőkanállal a hús főzőlevéből. Krémes mártást kapjunk. Sózzuk, borsozzuk. A húst tálra emeljük, vékony szeletekre vágjuk, és meglocsoljuk a mártással. Lefedve 3-4 órát állni hagyjuk. Tálaláskor a maradék 1,5 citromot vékony karikákra vágjuk, a húsra fektetjük, és megszórjuk a maradék kaprival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.