Elkészítés: A húst nagyobb darabokra vágom. A zöldségeket megpucolom, a répát, fehérrépát csíkokra vágom, a zellert, karalábét, krumplit, hagymákat, paprikát negyedelem.
A húst egy fazékba teszem, felöntöm vizel, felforralom, majd lassú tűzön tovább főzöm. Beleteszem a zöldségeket, s továbbra is lassú lángon puhára főzöm.
Közben a cérnametéltet vízben megfőzöm, leszűröm. Tálaláskor merek a levesből, a zöldségekből, egy darab húst és tésztát is teszek a tányérba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.