Elkészítés: A hátszínt sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben kérgesre, ezután pedig 200 fokos sütőbe helyezve készre sütjük. Vékony szeletekre vágjuk.
A fokhagymát felaprítjuk, a bagettet vastagabb szeletekre vágjuk, és forró olajon megpirítjuk.
Tálaláskor a pirított kenyérszeletekre radicchio leveleket fektetünk. Erre paradicsomkarikákat és mozzarellaszeleteket helyezünk. Megszórjuk durvára vágott friss bazsalikomlevéllel, sózzuk, borsozzuk, és ráhelyezzük a hússzeleteket. Végül az egészet meglocsoljuk olívaolajjal.
Jó évágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.