Elkészítés: Keverjük össze a pác hozzávalóit. Alaposan kenjük be vele a csirkét. Hűvös helyen hagyjuk pihenni, amíg elkészítjük a zöldséges kuszkuszt.
Keverjük el a sáfrányt 3 dl forró vízben, és öntsük fel vele a kuszkuszt. Takarjuk le, és hagyjuk állni 5 percig, majd villával lazítsuk fel, és lefedve pihentessük további 5 percig, majd adjunk hozzá 1 evőkanál olívaolajat és ízlés szerint sót.
A répát és a cukkinit vágjuk apró kockákra, és forró serpenyőben kevés olívaolajon pirítsuk meg, majd keverjük el a kuszkusszal.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A kihűlt kuszkuszba keverjük bele a felaprított gyümölcsöket, a mazsolát, a koriandert és a pirított fenyőmagot, és töltsük meg vele a csirkét. Helyezzük tepsibe, a maradék kuszkuszt halmozzuk mellé, maradt pácunk, kanalazzuk a csirkére.
Kb. 45-50 perc alatt süssük aranybarnára, majd tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.