Elkészítés: Daráljuk le a kekszet, keverjük össze a megolvasztott vajjal, nyomkodjuk egy sütőpapírral bélelt tortaformába, és tegyük hűtőbe.
Keverjük habosra a tojásokat a cukorral, adjuk hozzá a krémsajtot, a mascarponét és a joghurtot. Dolgozzuk simára, és az így kapott krém 1/4 részét keverjük össze a gőz fölött megolvasztott csokival.
Töltsük a sárga krémet a kekszrétegre, a tetejére csurgassuk spirál alakba a csokisat, majd egy fakanál nyelével gyors mozdulatokkal keverjük meg a felszínét, hogy márványos legyen.
Süssük 160°C-on 40 percig, és hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt kivesszük a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.