Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük, félretesszük. A 10 tojássárgát felverjük a 10 evőkanál cukorral, elfelezzük, az egyik felébe teszünk 5 evőkanál kakaót, a másik felébe az 5 evőkanál lisztet. A tojásfehérjét is elfelezzük, az egyik felét a kakaósba, a másik felét a sima, liszteshez keverjük. Mindegyikbe keverünk egy pici sütőport és pici szódabikarbónát.
Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral. Egy evőkanállal felváltva kanalazzuk bele a kétféle tésztát. Előmelegített 180 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük.
A krémhez a 3 dl tejet elkeverjük a vaníliás cukorral, a 2 evőkanál cukorral meg a pudingporral, és megfőzzük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, és a teljesen kihűtött pudinghoz keverjük.
A piskótát kettévágjuk, és megtöltjük a pudingkrémmel. Hűtőbe tesszük 1-2 órára, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.