Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. Miközben a tészta fő, a márványsajtot a sajtreszelő legkisebb lyukán lereszeljük (mivel a sajt elég puha, ezért kicsit nehézkes, de végeredményben előnyösebb, mintha csak kis darabokra morzsolnánk). A lilahagymát kicsi kockákra vágjuk. A snidlinget felaprítjuk.
A kész tésztát (hideg vízzel kicsit hűtsük le) egy tálba helyezzük, a natúr joghurtot, a tejszínt és a tejfölt hozzáadjuk. Ezek aránya ízlés szerint eltérhet. Utána hozzáadjuk kis adagokban a sajtot, a hozzávalókat folyamatos kevergetéssel oszlassuk el a tésztán. Végezetül jöhetnek a zöldségek is. Sóval (kevesebb), borssal (több) ízesíthetjük.
Ezután tegyük be a hűtőbe, és várjuk meg, míg lehűl. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.