Elkészítés: A kiklopfolt pulykaszeleteket a sóval, borssal, kevés olajjal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk, hogy jól átvegye a fűszerek ízét. A szószhoz összekeverjük a mascarponét a tejszínnel, a sóval és a borssal, majd lassú tűzön, kevergetve felforraljuk. Amikor már forr, hozzáadjuk az ételsűrítőt, a szerecsendiót és a friss bazsalikomot, és még 2-3 percig főzzük. Közben a pulykaszeleteket grillezőn pirosra sütjük, és a szósszal leöntve, steak-krumplival vagy hasábkrumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.