Elkészítés: A piskótát kockákra vágjuk, majd ezeket a kockákat félbevágjuk, megkenjük lekvárral. Ezeket a szendvicskéket egy üvegtálba tesszük. A gyümölcsöt cukorral felforraljuk, hagyjuk kihűlni!, majd a piskótára locsoljuk. A mascarponét a tojássárgákkal és 3 kanál cukorral géppel habosra keverjük, közben beleöntjük a rumot. A fehérjékből kemény habot verünk, és óvatosan a krémhez keverjük. A kész krémet a piskótára öntjük. Egy éjszakán át a hűtőben érleljük, másnap fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.