Elkészítés: A kis kockákra vágott bacont kevés olívaolajon elkezdem pirítani. Erre jön a hagyma, a kettőt együtt addig pirítom, amíg a hagyma összeesik, üvegesre párolódik.
Ha konzerv gombát használok, csak annyi ideig hagyom a tűzön, amíg átmelegedik. Összeforgatom a hagymával és baconnal.
A mascarponét összekeverem a tejszínnel, majd ráöntöm a hagymás-baconos-gombás keverékre. Ízlés szerint fűszerezem.
Sűrű kevergetés mellett addig főzöm, amíg bugyogni nem kezd.
Pennevel és reszelt sajttal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.