Elkészítés: A májat és a zúzát forrásban lévő vízbe tesszük, 1 percig főzzük. Kivesszük, hagyjuk kihűlni, majd ledaráljuk.
A rizst enyhén sós vízben megfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a felvert tojásokkal, a darált májjal és zúzával, a mazsolával, a fűszerekkel és az ételízesítővel.
A megmosott csirkét kívül-belül sóval bedörzsöljük. A tölteléket a csirke fellazított bőre alá töltjük, majd a csirkét alufóliába csomagoljuk, és forró sütőbe tesszük. 1 óra múlva levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük.
Burgonyapürét vagy hagymás burgonyasalátát adunk mellé köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.