Előkészítés: A salátát megmossuk, leveleire szedjük. Néhány darabot félreteszünk, a többit apró darabokra tépkedjük. A mazsolát leöblítjük. A sárgarépát megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük. A paradicsomot és az almát megmossuk, felszeleteljük.
Elkészítés: Egy salátástál aljára helyezzünk az egészben hagyott salátaleveleket. A mazsolát, a répát, a paradicsomot, az almát és a diót egy másik tálban óvatosan összekeverjük, majd a salátástálba öntjük. Meglocsoljuk a szójaszósszal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 291 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.