Elkészítés: A csirkemellszeleteket kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, megforgatom a lisztben, és olívaolajon mindkét oldalát (hirtelen) átsütöm, majd félreteszem a húst.
A megmaradt olajban megpirítom a finomra vágott hagymát és a fokhagymát, majd visszateszem a húst, meghintem az apróra vágott friss fűszernövényekkel, pár percig párolom. Hozzáadom a rókagombát (egészben), a félbevágott paradicsomokat és az olajbogyót. Felöntöm 2 dl vízzel, megborsozom, majd kb. 25 percig, lassú lángon párolom, majd leveszem a tűzről.
A mascarponét kikeverem a tejszínnel és a parmezánnal, és miután hűlt kicsit az étel, lassan hozzáadom a mascarponés habarást. Alacsony lángon 10 perc alatt készre főzöm.
Tésztával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.