Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk.
A fokhagymát meghámozzuk. A rozmaring és a zsálya leveleit lecsipkedjük, leöblítjük, leszárítjuk, és a fokhagymával együtt apróra vágjuk, majd 2 evőkanál olajjal péppé keverjük, amit a csirkecombokra kenünk, kicsit állni hagyjuk.
Nagyobb, mély serpenyőben a maradék olajat felforrósítjuk, a húsok mindkét oldalát megpirítjuk benne. Ráöntjük a bort, összeforraljuk. Hozzáöntjük a levest, lefedjük, és előmelegített sütőben kb. 40 percig pároljuk.
A főzési idő letelte előtt 10 perccel belekeverjük az olajbogyót, rátesszük a rozmaringot, és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.