Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk.
A fokhagymát meghámozzuk. A rozmaring és a zsálya leveleit lecsipkedjük, leöblítjük, leszárítjuk, és a fokhagymával együtt apróra vágjuk, majd 2 evőkanál olajjal péppé keverjük, amit a csirkecombokra kenünk, kicsit állni hagyjuk.
Nagyobb, mély serpenyőben a maradék olajat felforrósítjuk, a húsok mindkét oldalát megpirítjuk benne. Ráöntjük a bort, összeforraljuk. Hozzáöntjük a levest, lefedjük, és előmelegített sütőben kb. 40 percig pároljuk.
A főzési idő letelte előtt 10 perccel belekeverjük az olajbogyót, rátesszük a rozmaringot, és készre sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.