Krumplit vékonyra felkarikázni, vizben kicsit kiöbliteni, lecsepegtetni, majd olajban megsütni (chips). Konyhai törlőpapiron a felesleges olajat felitatni.
Az öntethez póréhagymát felkarikázni, 2 gerezd fokhagymát összetörni, 1-1 sárga és piros husú paprikát felkockázni, kis chilivel, sóval, borssal, kevés cukorral fűszerezni, kevés olajon megpárolni. Nem nagyon, kb. 5 percig, a lényeg, hogy ropogós maradjon. Petrezselymet és rozmaringot hozzáadni, utána kis balzsamecetet rá, kb. 1/2 percig még főzni.
Friss zöldsalival isteni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.