Elkészítés: A tojást felverem, majd összekeverem a krémsajttal, 1 evőkanál olívaolajjal és a 20 dkg reszelt trappista sajttal. Ezután a sonkát, a paprikát, a paradicsomot és a hagymát apró kockákra feldarabolom, és összekeverem a zöldfűszerekkel vagy mediterrán fűszerkeverékkel.
A tésztát félig kiolvasztom (nem teljesen, mert akkor ragadós lesz), és kb. 2 mm vastagságúra kinyújtom. Ezután felszabdalom olyan 6 x 6 cm-es négyzetekre.
Ezeket a kis párnácskákat vastagon megkenem a sajtos krémmel, majd ráhalmozom a sonkás-zöldséges keveréket. 220 fokon 13-15 percig sütöm.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.