Elkészítés: Keverjük össze az olajat a citromlével, a sóval, a borssal és az apróra vágott petrezselyemmel.
A megtisztított és feldarabolt csirkét pácoljuk a fűszeres olajban 4-5 órán keresztül, hűtőszekrényben. Időnként forgassuk meg benne a darabokat, hogy a lé mindenhol egyformán érje.
Pácolás után csöpögtessük le a húst, majd a lisztben, a felvert tojásban és a reszelt sajttal összekevert zsemlemorzsában forgassuk meg.
Felforrósított olajban, de lassú tűzön süssük, fedő alatt.
Köretnek sült hasábburgonya vagy kukoricás rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.