A padlizsánszeleteket besózzuk és szûrõbe tesszük lecsepegni. A hagymát, a fokhagymát, az oreganot és a kétféle paprikát az olajon, fedõ alatt megpároljuk. A paradicsomot vízzel leforrázzuk, 2 percig állni hagyjuk, majd meghámozzuk. Utána cikkekre vágjuk, és salátástálban a párolt paprikával összekeverjük. A padlizsánszeleteket leitatjuk, grillben vagy sütõben mindkét felüket megsütjük, és kockákra vágva a salátába forgatjuk. Ecettel meglocsolva, megborsozva 30 percig jégbe hûtjük. Petrezselyemmel meghintve, pirított kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.