Elkészítés: A hagymát félbevágjuk, majd felkarikázzuk. A cukkinit és a padlizsánt hosszában négybe vágjuk, majd kb. félcentis szeletekre vágjuk, a szárzellert 1 centis darabokra vágjuk. A padlizsánt lesózzuk, majd ha kiengedte a levét, papírtörlőn megszárítjuk.
Először a padlizsánt pirírjuk meg kevés olajon (ha bő olajban sütjük, azt is felszívja, és nagyon nehéz lesz a végeredmény, ezért minimális olajat használtam). Ha kész a padlizsán, kivesszük a serpenyőből, és beletesszük a szárzellert, a hagymát és a cukkinit, együtt pirítjuk őket viszonylag nagy lángon, sózzuk, borsozzuk.
Ha nagyjából megpuhult, de még roppanós, visszatesszük a serpenyőbe a padlizsánt, beletesszük a paradicsomkonzervet, felforraljuk, majd a legvégén tesszük hozzá az apróra vágott bazsalikomot és a zúzott vagy apróra vágott fokhagymát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.