Elkészítés: A medvehagymát és az újhagymát apróra vágom. A burgonyát meghámozom és felkockázom.
A vajon megfonnyasztom az apróra vágott medvehagymát és az újhagymát. Rádobom az apróra kockázott burgonyát, felengedem a zöldségalaplével.
Amikor a burgonya már megfőtt, botmixerrel leturmixolom. Visszateszem a tűzhelyre, 1-2 kanál levessel a tejszínt simára keverem, és a levesbe öntöm folytonos keverés mellett. Megkóstolom, és ha kell, sózom, ízlés szerint borsozom. A tejszínnel csak egyet forralok rajta.
Fokhagymás pirított kenyérkockával tálalom. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.