Elkészítés: Egy tálban a cukrot a tojással kikeverem, majd belekeverem az olvasztott vajat és a meggybefőtt levét is. Egy másik tálban a liszthez adom a sütőport, átszitálom, hozzáadok 1 csipet sót és fahéjat, ki mennyire szereti fahéjasan. A leszűrt meggyet beleforgatom, a másik tálból átöntöm a folyékony összetevőket, és lazán átkeverem az egészet. Kb. 24 db lesz, ha háromnegyedig rakom a muffinformát. 20-25 percig sütöm 175 fokon, de biztos akkor lehetsz, ha beleszúrsz egy fogpiszkálót és nem ragad rá a tészta. Mi nagyon szeretjük!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.