Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozom, kikent, lisztezett tepsibe nyomkodom – kicsit a tepsi szélére is – ráteszem az előzőleg kimagvalt és lecsöpögtetett meggyet, és előmelegített sütőben 15 percig a legmagasabb fokozaton sütöm. Ezután takarékra veszem.
Kemény habbá verek 4 tojásfehérjét, 15 dkg cukrot hozzáadok, tovább verem, majd a félig kész sütire halmozom. Eligazgatom, visszateszem a sütőbe, és addig sütöm (szárítom) még takarékon, amíg egy kis színt kap – kb. 20-30 perc.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.