Elkészítés: A magozott meggyet a cukorral, a vaníliás cukorral és a fahéjjal felforralom, majd pár percig főzöm. Majd hozzáadva a búzadarát állandó kevergetés mellett sűrűre főzőm.
Egy tepsi alját kirakom a keksszel, majd ráöntöm a forró meggyes krémet. A tetejére ismét keksz kerül.
A csokimázhoz a tejszínt felmelegítem, beletördelem a csokit, és addig főzöm, amíg besűrűsödik. Ezt a csokis krémet ráöntöm a tetejére, és hűtőbe rakom néhány órára, majd felkockázva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.