Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat kikeverjük a cukorral, majd tejjel és az olajjal, hozzáadjuk a többi alapanyagot is, végül beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Óvatosan összeforgatjuk, hogy a tészta ne törjön össze.
Közben a sütőt középmelegre hevítjük. Kikent, kilisztezett tepsibe öntjük a kész masszát, majd a tetejét megszórjuk - előzőleg már szűrőkanálban lecsepegtetett - kimagozott meggyel.
A sütőben aranysárgára sütjük, és ha kihűlt, kockákra vágjuk, és porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.