Elkészítés: A sonkát és a szalonnát apró, a burgonyát 1 cm-es kockákra, a hagymát félkarikákra vágom. Egy serpenyőben elkezdem kiolvasztani a szalonnát. Amint egy kis zsír kiolvadt belőle, rögtön rádobom a krumplit, és gyakori kevergetés mellett aranyszínűre sütöm. Ezután kerül rá a sonka. Éppen csak egyet keverek rajta, hogy egy kis kérget kapjon, és máris hozzáadom a hagymát. Mikor megüvegesedett, ráöntöm az elhabart tojásokat. Addig sütöm, míg a tojás meg nem szilárdul, és máris tálalható. Friss kenyeret és savanyúságot kínálok hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.