A fehérjéket verjük kemény habbá, közben adagoljuk hozzá a porcukor felét.
A maradék cukrot keverjük ki a tojássárgájával, és vegyítsük a tojáshabba. Adjuk a masszához az átszitált kakaót, a lisztet, majd a két evőkanálnyi olajat. A tésztát öntsük egy kisebb, kizsírozott tepsibe, és 180 °C-on süssük 20 percig. A krémhez olvasszuk fel a tejben a cukrot, keverjük el benne a keményítőt és a tojássárgáját.
Főzzük sűrűre, majd hagyjuk hűlni. Tegyük a krémbe a gesztenyemasszát, és keverjük habosra. A krémet kenjük rá a kihűlt tésztalapra, majd hagyjuk kicsit megsűrűsödni. A tejszínt keverjük el a porcukorral, verjük kemény habbá, és kenjük a krém tetejére. A sütemény tetejét szórjuk meg darált mogyoróval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.