Elkészítés: Gyorsan összgyúrom a tészta hozzávalói, és jó, ha fél órát pihen a hűtőben. Közben meghámozom az almát, felkockázom (reszelni is lehet).
A tésztát kettéosztom, lisztezett deszkán kinyújtom, kikent, lisztezett tepsibe teszem. Grízt szórok rá (azért kell, hogy ne ázzon el a tészta az almától), aztán jöhet az alma. Az almára cukor, fahéj kerül, majd ismét gríz, majd a maradék tészta kinyújtva.
Tetejét egész tojással megkenem, villával kicifrázom. Közepes tűzön megsütöm. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.