Előkészítés: A csirkemelleket megmossuk, lecsepegtetjük, kicsontozzuk, kissé kiverjük, fél órára gyengén besózzuk. A mustárt, a ketchupot és a mézet elkeverjük, hozzáadjuk a szárított fűszereket, a durvára tört borókabogyót és az eltördelt cseresznyepaprikát. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Elkészítés: A fél csirkemelleket megtörölgetjük, lisztbe forgatjuk. Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a húsdarabokat, és mindkét oldalukon 3-3 percig sütjük. Áttesszük őket egy tűzálló tálba, megkenjük a fűszeres mártással, és a sütőben 25-30 percig, aranybarnára-ropogósra sütjük. Miközben a csirke sül, leszűrjük, lecsepegtetjük a kukoricát, lábaskába tesszük, ráöntjük a tejszínt, meghintjük pici sóval, frissen őrölt borssal, és jól összeforrósítjuk. A petrezselymet leöblítjük, finomra vágjuk, lazán a kukoricához keverjük. A tejszínes kukoricát nagyobb tálra terítjük, a tetejére fektetjük a pirosra sült csirkedarabokat, néhány petrezselyemlevéllel, paradicsomszeletkével díszíthetjük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.