Elkészítés: Egy nagyobb hússütő edényben a felaprított hagymát az olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet - fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a rizst, ezt is megpirítjuk. (Akinek úgy kényelmesebb, vegye ki a húst, amíg a rizst megpirítja, és azután tegye vissza a csirkemelleket. Ezután hozzáadjuk a kukoricát a levével együtt, a vörösbabot, a mazsolát, a paprikát felkockázva, és a többi fűszert is. Csak most öntjük fel annyi vízzel vagy leveskockából készült lével, hogy ellepje. Fedő alatt pároljuk - közben néhányszor favillával átkeverjük. Vigyázzunk, nehogy leégjen. Kb. 20 percig főzzük így, majd elzárjuk a gázt alatta, és még fedő alatt a saját levében párolódni hagyjuk 20 percig. És már kész is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.