Elkészítés: A csirkemelleket kettévágom, sózom, kicsit borsozom, jó sok mustárral mindkét felét megkenem.
Amíg egy kicsit áll, addig az almát megpucolom, magházát kivágom, gerezdekre vágva közepes tepsibe rakom. Kevés vizet öntök alá, majd fóliával lefedve a sütőbe rakom párolódni.
A csirkemelleket kevés olajon hirtelen megpirítom mindkét oldalukon, majd hozzáöntöm a mézet, azzal együtt még egyszer átrottyantom.
Kiszedem a pecsenyeléből, rárakom a kicsit megpárolt almára, majd a pecsenye levével meglocsolom az egészet. Ezzel együtt még egy kicsit visszateszem a sütőbe.
Akkor jó, ha az alma már péppé párolódik. Krumplipürével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.