Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, szétnyomjuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A mustármagot zsiradék nélkül addig pirítjuk egy serpenyőben, amíg szétpukkadnak. Összekeverjük a mézzel, az olajjal, a citromlével, a sűrített paradicsommal, a fokhagymával, a rozmaringgal, és sóval, borssal ízesítjük. A húst megkenjük ezzel a masszával, és kb. 1 órára a hűtőbe tesszük. A húst tepsibe fektetjük, és kb. 30 percig sütjük. Félidőben megforgatjuk. Párolt zöldbabot, paradicsomot és rizst kínáljunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 310 kcal (köret nélkül)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.