Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk. Ha nagyok a combok, 2-3 helyen csontig bevágjuk, így jobban átjárja a páclé és hamarabb megsül.
Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, a mézzel, a citromlével és az átnyomott fokhagymával. A combokra öntjük a fűszeres olajat, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Még jobb, ha a pácolást előző nap végezzük.
A combokat tepsibe tesszük, ráöntjük a páclevet és 1 deci vizet. A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul, majd levesszük a fóliát, és a combokat szép pirosra sütjük.
Köretnek zöldséges rizst és sült zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.