Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, megszárítom. Egy zárható nylontasakba beleöntöm az olívaolajat, a zöld citrom levét és reszelt héját, sózom, borsozom ízlés szerint. Beleteszem a combokat, bezárom a tasakot, és jól összeforgatom. 1 éjszakára a hűtőbe teszem, de legalább 1-2 órát pácolom.
Egy tepsit kiolajozok, beleborítom a combokat a páclével együtt.
A krumplit jól megsikálom, négyfelé vágom, és a combok mellé teszem. Letakarom fóliával, és 200 fokon 35 percig sütöm. Leveszem a fóliát, a keletkezett húslevet kiveszem, összekeverem 1 evőkanál mézzel, ezzel fogom locsolgatni a húst. Most teszem bele a zöldségeket (amit szeretünk, és annyit, amennyi még elfér a tepsiben a hús és a krumpli mellett).
Visszateszem, és ropogósra, szép barnára sütöm, közben gyakran meglocsolom a mézes pecsenyelével a húst és a zöldségeket is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.