Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, megszárítom. Egy zárható nylontasakba beleöntöm az olívaolajat, a zöld citrom levét és reszelt héját, sózom, borsozom ízlés szerint. Beleteszem a combokat, bezárom a tasakot, és jól összeforgatom. 1 éjszakára a hűtőbe teszem, de legalább 1-2 órát pácolom.
Egy tepsit kiolajozok, beleborítom a combokat a páclével együtt.
A krumplit jól megsikálom, négyfelé vágom, és a combok mellé teszem. Letakarom fóliával, és 200 fokon 35 percig sütöm. Leveszem a fóliát, a keletkezett húslevet kiveszem, összekeverem 1 evőkanál mézzel, ezzel fogom locsolgatni a húst. Most teszem bele a zöldségeket (amit szeretünk, és annyit, amennyi még elfér a tepsiben a hús és a krumpli mellett).
Visszateszem, és ropogósra, szép barnára sütöm, közben gyakran meglocsolom a mézes pecsenyelével a húst és a zöldségeket is.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.