Elkészítés: A tésztához a kakaót, a mézet, a tojást, a cukrot és a vajat összekeverjük, és gőz felett 3 percig főzzük. Ezt követően hozzáadjuk a szódabikarbónával összekevert lisztet. 3 vékony lapot nyújtunk belőle (erősen lisztezni a deszkát, mert leragad), és kikent, lisztezett tepsiben megsütjük (rövid ideig kell sütni, kb. 5-6 perc 180 fokon).
A krémhez a vajat habosra keverjük a porcukorral, és kettéosztjuk. A vaníliás és a puncsos pudingot 3-3 dl tejjel megfőzzük. Ha kihűltek, hozzákeverjük a vajkrémekhez.
Egyik lapot megkenjük a rózsaszín, másikat a sárga krémmel, a harmadik lappal befedjük.
Másnapra fog megpuhulni, és akkor vonjuk be a csokimázzal, amihez a hozzávalókat csak simán összeolvasztjuk. E helyett nyugodtan használhatunk tortabevonót is.
Meleg vízbe mártott késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.