Elkészítés: A hozzávalókat a liszt nélkül gőz fölött habzásig keverjük. Ha kész, hozzáadjuk a lisztet, összegyúrjuk, és 4 részre osztjuk. Normál méretű tepsi hátán szép barna lapokat sütünk.
A krémhez 5 dl tejből 4 evőkanál liszttel sűrű krémet főzünk. Hűlni hagyjuk. 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral és 2 csomag vaníliás cukorral robotgéppel jó habosra keverünk, majd a két masszát összedolgozzuk. Szétmérjük 3 egyenlő részre, és ezzel töltjük a lapokat.
A csokimázhoz 25 dkg ét tortabevonót 4 evőkanál étolajjal gőz felett felolvasztunk, majd bevonjuk a süti tetejét. Egy éjszakát állni hagyjuk, másnap szeleteljük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.