Elkészítés: 1. Kifőzzük a tésztát a szokásos módon.
2. Serpenyőben üvegesre párolunk fél fej felaprított hagymát, majd rádobjuk a megtisztított, meghámozott, icipicire vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük. Kb. 5-10 percig takaréklángon pároljuk, majd apróra vágott petrezselymet szórunk rá.
3. Egy másik serpenyőben megpirítjuk a hagyma másik felét, majd rádobjuk a kockákra vágott csirkemellet, megsózzuk.Miután a csirkemell picit megpirult, fedő alatt 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Ezután adjuk hozzá a mézet és a mustárt, valamint a hagymás-gombás keveréket, és jól összerottyantjuk.
4. A kifőtt tésztával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.