Elkészítés: 1. Kifőzzük a tésztát a szokásos módon.
2. Serpenyőben üvegesre párolunk fél fej felaprított hagymát, majd rádobjuk a megtisztított, meghámozott, icipicire vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük. Kb. 5-10 percig takaréklángon pároljuk, majd apróra vágott petrezselymet szórunk rá.
3. Egy másik serpenyőben megpirítjuk a hagyma másik felét, majd rádobjuk a kockákra vágott csirkemellet, megsózzuk.Miután a csirkemell picit megpirult, fedő alatt 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Ezután adjuk hozzá a mézet és a mustárt, valamint a hagymás-gombás keveréket, és jól összerottyantjuk.
4. A kifőtt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.