Elkészítés: A tésztához összekeverjük a tojássárgáját a porcukorral, vízzel kikeverjük, belekeverjük a lisztet és az élesztőt, végül a fehérje felvert habját. Sütőpapírral bélelt tortaformába tesszük, és kb. 10 percig sütjük. Hűlni hagyjuk.
A nagyon hideg tejszínt felverjük, belekeverjük a porcukrot, a vaníliás cukrot, és tovább verjük. A joghurthoz adjuk a zselatint, és mikróban addig melegítjük, amíg fel nem olvad a zselatin. Mikor kihűlt, összekeverjük óvatosan a joghurttal a tejszínt.
A barackot cikkekre vágjuk, 8 szeletet félreteszünk a tetejére díszíteni. A cikkeket egymás mellé a piskótára helyezzük. A többit apróra vágjuk, és belekeverjük a habba. A habot rásimítjuk a piskótára, majd díszítjük a félretett barackkal. Kb. 1-2 órára hűtőbe tesszük, amíg megszilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.