Elkészítés: 1 bögre cukrot megpirítunk, 1 bögre vízzel felengedjük, szétfőzzük, és egy nagy tálba kiöntjük. Teszünk hozzá még 1 bögre cukrot, 1 bögre tejet, 1 csomag őrölt fahéjat, 1 csomag szalalkálit, 4 tojássárgáját, 25 dkg margarint. Belekeverünk 1 kg lisztet, majd kiöntjük egy nagy gyúródeszkára. Ez még lágy tészta lesz: annyi lisztet kell még hozzátenni, hogy nyújtható tésztát kapjunk. Elnyújtjuk, aztán pohárral kiszaggatjuk. Megsütjük. A kész puszedliket egy nagy tálba tesszük, és mázat készítünk: 4 tojásfehérjét 50 dkg porcukorral kikeverünk, ráöntjük a puszedlikre, és összerázzuk. Hagyjuk megszáradni, de tehetjük sütőbe is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.