Elkészítés: A fokhagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk. A leveskockát kevés meleg vízben feloldjuk.
A kétféle húst összekeverjük, és összedolgozzuk a fokhagymával. A húst ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal és a pirospaprikával. Hozzákeverjük a feloldott leveskockát, beledolgozzuk a szódabikarbónát, és fél órát pihentetjük.
Olajos kézzel hosszúkás fasírtokat formázunk, majd roston, grillen vagy olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük.
Köretként zöldsalátát, lilahagymát és sült krumplit tálalunk hozzá. Aki szereti, mustárral is megpróbálhatja. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.