Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 4 egyenlő részre osztjuk, és 4 lapot sütünk belőle.
A krémhez a pudingport a kristálycukorral és a tejjel megfőzzük.
A margarint kikavarjuk a porcukorral, beletesszük a citrom levét és reszelt héját, a kihűlt pudingot, és jó habosra keverjük.
A tészta összeállítása: az első lapra szilvalekvárt kenünk, rátesszük a második lapot, és rákenjük a krémet.
Ezután rátesszük a harmadik lapot, megkenjük sárgabaracklekvárral, és befedjük a negyedik lappal. Egy éjszakai állás után a tetejét megszórjuk porcukorral, és ujjnyi szélesre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.