Elkészítés: A tésztához felforraljuk a vizet a vajjal és a sóval, hozzákeverjük a lisztet, és addig keverjük a tűz fölött, míg elválik az edény falától és sercegő hangot ad. Lehúzzuk a tűzről, és egyenként belekeverjük a tojásokat. Habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe dió nagyságú gömböket nyomunk. 200 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt megsütjük.
A karamellhez a cukrot karamellizáljuk, hozzáadjuk a vajat, felöntjük a tejszínnel, és addig főzzük, amíg sűrű krémet kapunk.
A túróhabhoz a túrót áttörjük, elkeverjük a porcukorral, a fahéjjal, és összeforgatjuk a felvert tejszínhab felével, majd a másik felével, végül a felaprított aszalt gyümölcsökkel.
A félbevágott fánkocskákat megtöltjük a túróhabbal, majd a tejkaramellával meglocsoljuk, az apróra vágott aszalt gyümölcsökkel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.