Elkészítés: Először a mintapiskótát készítjük el. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat és a lisztet. Jól elkeverjük, és hozzáadunk néhány csepp (tetszőleges színű) ételfestéket. Néhány percre hűtőbe tesszük, majd habzsák segítségével, egy sütőpapírral bélelt tepsibe szív alakú mintákat rajzolunk. Annyi időre amíg elkészítjük a piskóta tésztáját szintén hűtőbe tesszük. Az elkészített piskótatésztát a mintára öntjük, egyenletesen elsimítjuk, majd előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Amikor megsült a piskóta, a sütőpapírt óvatosan lehúzzuk róla, és egy konyharuhába feltekerjük.
Elkészítjük a krémet. A vajat a cukorral és a tojással habosra keverjük, majd közben a 4 dl tejben 1 evőkanál cukorral sűrűre főzzük a pudingport, majd kihűtjük. A zselatint a vízben feloldjuk és felmelegítjük, majd mikor már langyos, a pudinghoz keverjük. A vajas masszát a krémsajttal kikeverjük, és a pudingos krémmel jól elkeverjük. A legvégén a tejszínt kemény habbá verjük, és azt is a krémhez vegyítjük.
A mintás piskótánkat megtöltjük a karamelles krémmel, feltekerjük, néhány órát a hűtőben pihentetjük, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.